Lapsiperheiden verkkovertaistreffit

Aika: 5.11.2020 klo 18:00 - 19:00

Näinä aikoina, kun välttelemme kokoontumisia sisätiloissa, on hyvä, että meillä on olemassa kontaktipaikkoja verkossa, jossa voi tavata ystäviä, tuttavia tai samankaltaisessa elämäntilanteessa eläviä vertaisia. Niinpä lapsiperhettä itse edustava vapaaehtoistoimijamme Krista on suunnitellut lapsiperheiden treffit verkossa torstaina 5.11. klo 18-19. Hän kutsuu lapsiperheitä joilla on allergiaa ja/tai astmaa sairastavia lapsia mukaan. Voit tulla tapaamaan vertaisia ja ideoimaan yhdistyksen lapsiperhetoimintaa. Ilmoittautuminen treffeille mahdollisimman pian sähköpostitse yhdistys@keskisuomenallergia.com. Lähetämme sähköpostitse liittymislinkin Teams-iltaan pari päivää ennen treffejä.

 

Yhdistys julkaisee myös oman suljetun facebook-ryhmän allergiaa ja /tai astmaa sairastaville lapsiperheille. Tuohon ryhmään voit liittyä, vaikka et treffeille tulisikaan. Ryhmä löytyy nimellä Lapsiperheet Keski-Suomen Allergia- ja Astmayhdistys. Tässä linkki ryhmän sivuille:     

          https://www.facebook.com/groups/1766153760216136/?ref=share

                                            

Ryhmän kuvaus: Tervetuloa keskisuomalaiset lapsiperheet, joita allergiat, astma ja ihosairaudet koskettaa! Ryhmä on vertaistukea, vinkkejä ja keskustelua varten sekä voit vaikuttaa yhdistyksen toimintaan! Luodaan yhdessä hyvää ilmapiiriä, toisiamme kunnioittaen. Ryhmä on suljettu ja ryhmästä ei saa jakaa asioita ulkopuolisille.

Jos haluat mainostaa omaa palveluasi, tuotteitasi tai tehdä mitä tahansa yhteistyötä yhdistyksen kanssa, ota yhteys toimistolle. Yhteystiedot löydät www.keskisuomi.allergia.fi  

Ryhmässä ylläpitäjinä ovat Krista, yhdistyksen vapaaehtoinen ja somelähettiläs. Toisena ylläpitäjänä on yhdistyksen toiminnanjohtaja ja allergianeuvoja Tiina. Hänen puoleensa kannattaa kääntyä erityisesti jos kaipaat neuvontaa, ohjausta, sekä kaikissa yhdistykseen liittyvissä asioissa!