Voihan astma! -rastipolku

Voihan astma -rastipolku alkaa tästä
Voihan astma -rastipolku alkaa tästä
Portaat Viitaniemen suuntaan
Portaat Viitaniemen suuntaan
Aika: 19.3.-28.4.2021
Paikka: Jyväskylän Harju

Allergiaviikkoa vietettiin tänä vuonna 22.-28.3.2021.  Viikon teemana oli Voihan astma. Allergia-, iho- ja astmaliitto ja Keski-Suomen Allergia- ja Astmayhdistys kannustavat niin astmaa sairastavia kuin kaikkia muitakin liikkumaan luonnossa ja ylläpitämään omaa toimintakykyään ja terveyttään myös poikkeusoloissa. Lisäintoa ulkoiluun saa tutustumalla kaikille avoimiin hyvinvointirastitauluihin, jotka löytyvät Harjun luontopolun varrelta.

Keski-Suomen Allergia- ja Astmayhdistys on pystyttänyt Jyväskylän Harjulle Voihan astma! -rastipolun. Rastirata sisältää lähdön ja maalin lisäksi 12 tehtävärastia. Rastiradan lähtöpiste löytyy Harjun portaiden (Neron portaiden) alkupäästä Yliopistonkadun puolelta.   Rastit sijaitsevat tasaisin välein ulkoilupolun varrella ja suuntaavat kohti urheilustadionia Viitaniemen suuntaan. Tehtäväpolku on pituudeltaan noin kilometrin. Rastipolku on kuljettavissa huhtikuun loppuun saakka.

Pohdituttaako allergiaan, astmaan tai ihoon liittyvät asiat? Kaipaatko ulkoiluseuraa? Voit lähteä kävelemään rastipolkua yhdistyksen vapaaehtoisen ulkoilukaverin kanssa seuraavina aikoina: ke 14.4. klo 13.00, ke 21.4. klo 13.00 ja ke 28.4. klo 13.00. Lähtö Neron portaiden alkupäästä Yliopistonkadun puolelta. Tervetuloa mukaan kävelytreffeille!

Lisätietoa hyvinvointirasteista: Keski-Suomen Allergia- ja Astmayhdistys, yhdistys@keskisuomenallergia.com p. 040 72803954.

 Lisätietoa hankkeesta: allergia.fi/luontoliikkujat