112-päivä lähestyy - seuraa somekampanjaamme

5.2.2020

Uskalla pistää! -112 somekampanja tulee!

11. helmikuuta vietetään 112-päivää ja kampanjoimme helmikuun alusta alkaen yhdistyksen somessa anafylaksiasta. Anafylaksia on vakava allerginen reaktio ja oireet ovat moninaisia. Anafylaksian hoito on adrenaliini ja tunnet sen ehkä kauppaniminä Epipen, Jext tai Emerade.  Adrenaliini-injektorin käyttö on yksinkertaista ja sen tulisi olla kansalaistaito! Anafylaksia etenee nopeasti ja tilanne tulee yllättäen, joten uskalla pistää ja pelastat hengen! Lue lisää anafylaksiasta www.allergia.fi.

Seuraa siis yhdistystä Facebookissa ja Instagramissa, tykkää ja jaa postauksia!

Syksyllä vietimme tuoksutonta viikkoa ja somekampanja huipentui Tuoksuttomaan päivään 1.11.2019. Kampanja tavoitti viikon aikana tuhansia ihmisiä ja postauksia jakoi yksityisten henkilöiden lisäksi mm. Linkki Jyväskylä, Jyväskylän kaupunginteatteri ja Liikuntapalvelut, JYTE ja Sairaanhoitopiiri. Haastoimme ihmisiä lähtemään tuoksuitta liikenteeseen ja haasteen otti vastaan myös Kansalaistoiminnankeskus Matara, joka viestitti asiasta omalle väelle. Kampanjan aikana saimme uusia someseuraajia ja samalla yhdistyksen tulevat tapahtumat tavoittivat uskomattoman määrän ihmisiä!

Tuoksuttoman päivän jälkeen vietimme valtakunnallista Ihoviikkoa ja somessa välitimme viestiä ihonhoidosta ja kosmetiikka-allergiasta.

Tule mukaan 112-kampanjaan ja jaa tietoa eteenpäin! Tiedon jakamisen lisäksi on tärkeä viestiä siitä, että Keski-Suomessa toimii oma paikallisyhdistys, joka on apuna ja tukena, kun allergia-, astma- ja ihoasiat koskettaa. Yhdessä meissä on voimaa!