Toimisto palvelee etänä 19.3. alkaen

18.3.2020

Tiedote 18.3.2020:
Keski-Suomen Allergia- ja Astmayhdistyksen tilaisuudet on pääosin peruttu 30.4. asti. Seuraamme koronavirustilannetta ja teemme uusia päätöksiä tarpeen mukaan.

Myös uusi viihtyisä toimistomme Vapaudenkadulla on suljettu 19.3.2020 alkaen. Neuvontaa saa kuitenkin aukioloaikoina puhelimitse 040 7280394 tai sähköpostitse yhdistys@keskisuomenallergia.com. Tarvittaessa voimme sopia henkilökohtaisesti myös muista ajoista ja järjestelyistä.

Olemme aktiivisia sähköisissä kanavissamme. Seuraa kotisivujamme, facebookia ja instagramia. Allergia-, iho- ja astmaliiton sivuilta ja somekanavista saat tietoa mm. astmasta ja koronaviruksesta.

Suunnataan ajatuksiamme auringonvaloon, lepoon ja ulkoiluun. Toivon ja terveyden tukemiseen. Pidetään huolta toisistamme ja itsestämme.

Keski-Suomen Allergia- ja Astmayhdistyksen puolesta Tiina.
Tiedote 18.3.2020: Keski-Suomen Allergia- ja Astmayhdistyksen tilaisuudet on pääosin peruttu 30.4. asti. Seuraamme koronavirustilannetta ja teemme uusia päätöksiä tarpeen mukaan. Myös uusi viihtyisä toimistomme Vapaudenkadulla on suljettu 19.3.2020 alkaen. Neuvontaa saa kuitenkin aukioloaikoina puhelimitse 040 7280394 tai sähköpostitse yhdistys@keskisuomenallergia.com. Tarvittaessa voimme sopia henkilökohtaisesti myös muista ajoista ja järjestelyistä. Olemme aktiivisia sähköisissä kanavissamme. Seuraa kotisivujamme, facebookia ja instagramia. Allergia-, iho- ja astmaliiton sivuilta ja somekanavista saat tietoa mm. astmasta ja koronaviruksesta. Suunnataan ajatuksiamme auringonvaloon, lepoon ja ulkoiluun. Toivon ja terveyden tukemiseen. Pidetään huolta toisistamme ja itsestämme. Keski-Suomen Allergia- ja Astmayhdistyksen puolesta Tiina.