Tunne tarinasi ja tunnetarinasi - kirjoituskurssi

Yhdistyksen toimistolla kirjoitellaan oman elämän tarinoita ja herätellään muistoja ja tunteita. Hyvässä ohjauksessa on turvallista ja antoisaa kirjoittaa.
Yhdistyksen toimistolla kirjoitellaan oman elämän tarinoita ja herätellään muistoja ja tunteita. Hyvässä ohjauksessa on turvallista ja antoisaa kirjoittaa.
Aika: 7.10.2019 klo 17:30 - 19:00
Paikka: Yhdistyksen toimisto

Tunne tarinasi ja tunnetarinasi!

Tunteet ovat elämän polttoainetta. Ne ovat myös tarinan polttoainetta. Niitä voi pelätä, kavahtaa tai vältellä. Mutta niitä voi myös tervehtiä ilolla ja valjastaa käyttöön.

Tutustutaan hellästi omaan tarinaan ja tunnetarinaan lempeiden kirjoitusharjoitusten avulla.

Tervetuloa siis Tunteet ja tarinat elämäkerrallisen kirjoittamisen kurssille! Kirjoittaa voi omaksi ilokseen katkelmia tai työstää suurempaa kokonaisuutta. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta kirjoittamisesta.

Järjestää Keski-Suomen Allergia-, Iho- ja Astmayhdistys ja ohjaajana toimii luovan kirjoittamisen ohjaaja, terveystoimittaja (FM) Tuija Siljamäki. Hän on pitänyt Tunteet ja tarinat -kursseja vuodesta 2011.

Hänen tarinallinen esikoistietokirjansa perheen sopeutumisesta lapsen pitkäaikaissairauteen ilmestyy tammikussa 2020 Kirjapajan kustantamana.

Kurssi järjestetään Keski-Suomen Allergia-, Iho- ja Astmayhdistyksen tiloissa, Opistokuja 6-8 C. Ensimmäinen kerta Ma 7.10. klo 17.30 - 19.00. Seuraavat kerrat Ma 14.10, Ma 21.10, Ma 28.10., Ma 4.11. Viiden kerran kurssimaksaa 25 euroa.

Ilmoittautumiset 3.10. mennessä

tuija.siljamaki@kolumbus.fi tai

040 5673414. Mukaan mahtuu vain kuusi, joten varmista paikkasi ajoissa.