Vapaaehtoismessut

Aika: 16.1.2020 klo 13:00 - 18:00
Paikka: Pääkirjasto, Vapaudenkatu 39-41, Jyväskylä

Mukana messuilla myös Keski-Suomen Allergia- ja Astmayhdistys.

Vapaaehtoismessut uudistuvat!

Vapaaehtoismessut 16.1.2020 klo 13-18.

Järjestyksessään yhdeksännet vapaaehtoismessut muuttavat pääkirjastolle. Lisäksi tapahtuman ajankohta on siirtynyt marraskuun harmaudesta tammikuun kuulauteen. Jyväskylässä on yli sata erilaista vapaaehtoistoiminnan paikkaa ja vaihtoehtoja on monia; lyhyt- ja pitkäkestoista, eläinavusteista ja ihmisläheistä, vuorovaikutuksellista ja itsenäistä, vaativaa ja helppoa… Tule löytämään sinulle sopiva toiminta! Messuilla vapaaehtoistoiminnan paikkoja esittelevät Jyväskylän kaupunki, järjestöt sekä seurakunta.

 

Messujen oheisohjelma kirjaston Lavalla

Mieletön sitruuna - Räjähtävä improvisaatioteatteri pihistää pullat rusinasta ja pistelee ne yleisön poskeen! Esityksissämme on tunnetta, naurua ja uskomattomia elämänkohtaloita. Heittäydymme tarinoihin mielen ja kehon notkeudella, joka on vertaansa vailla. Sano joo ja tule mukaamme mielettömiin maailmoihin!

Vapaaehtoistarinoita – Tule kuuntelemaan ja lainaamaan mielenkiintoinen vapaaehtoinen! Eri toimijoiden vapaaehtoiset kertovat oman tarinansa ja toimintansa sisällön. Tarinan jälkeen voit lainata vapaaehtoisen hetkeksi, jolloinka voit kysellä ja kuulla lisää!

 

Messuilla saattaa törmätä myös valelääkäriin…

 

Vapaaehtoismessujen Facebook-tapahtuma. Tänne tulee vuoden alusta alkaen tietoa näytteilleasettajista ja muuta ajankohtaista infoa.