Voimauttavan valokuvauksen ryhmä

  • ma 14.8.2023

Tervetuloa tutustumaan voimauttavaan valokuvaukseen. Se on Miina Savolaisen kehittämä menetelmä, missä voit lähestyä itsellesi merkityksellisiä asioita valokuvien parissa. Otamme ryhmässä myös uusia kuvia. Keskeistä on, että voit itse päättää, miten haluat tulla nähdyksi, kuvatuksi. Voit jakaa asioitasi sen verran, kuin sinusta tuntuu hyvältä.                  

Menetelmän keskeinen ajatus on, että näkyväksi tekemisellä, kuvaamisella voi olla voimauttava vaikutus. Menetelmä voi auttaa saamaan esille piiloon hautautuneita arvokkaita asioita ja piirteitä itsessäsi, näkemään itsesi lempeämmin ja monipuolisemmin. 

Ryhmässä keskitymme voimauttaviin ja kannatteleviin asioihin sekä suhtaudumme toisten ja omiin kuviin lempeän arvostavasti.

Et tarvitse hienoa kameraa, kännykän kamera riittää mainiosti. Erittäin toivottavaa on, että voit osallistua kaikkiin viiteen tapaamiskertaan. Tuo ensimmäiseen tapaamiseen yksi itsellesi tärkeä valokuva tai kerro, millaisen kuvan haluaisit itsestäsi otettavan. Tapaamiset maanantaisin 14.8, 21.8. ja 4.9.  ja kaksi myöhemmin sovittavaa kertaa.

Aloitus 14.8. klo 17.30-19 yhdistyksen toimistolla. Kahdella kerralla teemme kuvausretket pareittain tai pienissä ryhmissä itse valituissa paikoissa.

Ryhmään osallistuminen on maksutonta, mutta kulujen peittämiseksi olisi mukavaa, jos voit pienellä osallistumismaksulla auttaa. Maksun voi suorittaa esim. käteisellä toimistolla olevaan lippaaseen tai lahjoitustilillemme (tieto toimistolta).

Ryhmään mahtuu 6 osallistujaa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot yhdistykseen sähköpostitse tai puhelimitse.

Lämpimästi tervetuloa.                       Tiina Yli-Kivistö, ryhmänohjaaja